Om oss

Vi er en hundeglad familie på fire. Vår første boxer fikk vi i 2002, noe vi ikke har angret på. Etter dette har interessen for rasen økt, og det har også antall boxere.

Line er nok den som er mest engasjert når det kommer til utstilling og avl, men hun er heldig og har god hjelp av de andre i familien.

For oss i Kennel Birkeboxer er boxeren en lidenskap som vi bruker mesteparten av fritid vår på. Mye tid og energi blir lagt ned for å prøve og skape et godt oppdrett med rasetypiske individer med god helse og mentalitet.

Det vi setter mest pris på hos boxeren er dens ærlighet, livsglede og lekenhet.

Oppdrettet vårt er bygget opp av flere importer fra annerkjente europeiske linjer. Utenom våre importer har vi flere nye håpfull fra vårt eget oppdrett som vi i fremtiden ønsker å flette inn i vår fremtidig avl.

Vi har knyttet tette bånd mellom flere utenlandske oppdrettere, og dette har vært med på å hjelpe oss til å få en bedre forståelse innen rasen. Vi har lært utrolig mye om denne rasen opp gjennom årene, men lærer fortsatt mye. Man blir aldri utlært, det er det som gjør dette så spennende!

I fremtiden håper vi på at oppdrettere fortsetter denne postive utviklingen, vi håper å gjøre vårt ved å avle fram flere gode eksemplarer av Boxeren.